Ημερολόγια 1989-2013

Από Wikitriti
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ορειβατικές Εκδρομές

Κατασκηνώσεις

Τριτομαδίτες βοήθησαν να σβύσουν οι φωτιές στην Πάρνηθα (Ιούλιος 2007), καθώς και την αποκατάσταση των πυροπαθών στην Ηλεία /Ζαχάρω (Αύγουστος 2007). Με την ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου ΣΕΠ 52-27/5/2008 ανακοινώνεται ότι θα τιμηθούν 8 μέλη του 3ου Λυκαβηττού : Αλευράς Στέφος, Ανδρεάδης Νίκος, Αρβανίτη Κατερίνα, Μπεβεράτος Φίλιππος, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Σπηλιωτόπουλος Βασίλης, Τσέγκας Δημήτρης, Φωτεινοπούλου Ηλέκτρα. Απονεμήθηκε μετάλλιο στους Ν. Ανδρεάδη, Δ.Τσέγκα και Η. Φωτεινοπούλου. Εύφημος μνεία στους υπόλοιπους. Ο Φίλιππος Μπεβεράτος θυμάται το 2011 πως είχαν κάνει πολλή δουλειά στην Ζαχάρω. Οι Πρόσκοποι έσβησαν τα απομεινάρια της φωτιάς, όπου κάπνιζε. Κατόπιν φύλαγαν τις αποθήκες γιά αποφυγή ζημιών. Τα μέλη του Σώματος Οδηγισμού, με την αδελφή του Φίλιππου, είχαν πάει στο βουνό να μοιράσουν συσσίτιο.

29 Μαρτίου 2008 Επέτειος ΄Ιδρυσης της 3ης, γιορτάσαμε τα 95 μας χρόνια. Το πρωϊ Μνημόσυνο.

Σάββατο 5 Απριλίου 2008, Χορός παλαιών και νέων στο Ζάππειο υπό ραγδαιότατη βροχή με παρουσία της νέας Δεκάκωπης "Πρόδρομος Τορόσης".

12 Μαίου 2008 Συνάντηση της ΄Ενωσης Παλαιών στην Λέσχη.

Σάββατο 23 / 2 / 2008 ΄Αφιξη της νέας, αβάπτιστης Δεκάκωπης στο κτήμα Καρακώστα στην Κηφισιά όπου θα φυλαχτεί προσωρινά. Μένει να τοποθετηθούν τα ξύλινα μέρη και η ιστιοφορία. Εύγε στον Δημ. Τσέγκα και τον Α/Σ !

Συνεστίαση και πίττα παλιών 3ης Β' (1ης ΟΝΑ)στο Πολιτιστικό κέντρο Πανεπιστημίου Αθηνών, Ακαδημίας 48 και Σίνα,14 Φεβρουαρίου 2008. Πολύ χλίδα βρε παιδί μου, σχεδόν μας στάθηκε ο σολωμός στον λαιμό ! Ζαλοκώστας Ευγένιος, Ησαϊας Νώντας, Θεοδωρόπουλος Μούμος, Κουτσουδάκης Γιάννης, Κουτσουδάκης Δημήτρης, Λεωνίδας Γιάννης, Μαυρίδης Βασίλης, Νίκογλου Φίλιππος, Παπαχελάς Ευγένιος, Στρατηγόπουλος Μιμίκος, Τζεδάκης Κώστας, Φιλίππου Κώστας. Σημειώνεται ότι η εγγονή του κου Λεωνίδα είναι η μόνη τέταρτης γενιάς Τριτομαδίτης . Παρών ο αρχειοπόντικας Στέφος Αλευράς και οι ηρωϊκές κυρίες ! Το νόμισμα, με βία και νοθεία, έπεσε στον Φίπιππο Νίκογλου. Την πίττα σταύρωσε ο Ευγένιος Ζαλοκώστας και έκοψε ο άξιος οργανωτής της βραδιάς, Κώστας Φιλίππου. Διάρκεια 9 μμ – 00:30

Β' Συνάντηση διοργανωτών Χορού στις 7 Φεβρουαρίου στο σπίτι του Νίκου Γεωργιάδη.Πιθανότερη αίθουσα: Aίγλη, αίθουσα Πρωτέας, την οποία θα επισκεφθούν διακοσμημένη για εκδήλωση μέλη της οργανωτικής επιτροπής του χορού για την τελική απόφαση. Πρέπει να γίνουν αλλαγές στο λογότυπο των 95 χρόνων. Mε το νέο σήμα θα τυπωθούν: αυτοκόλλητα, υφασμάτινοι θυρεοί, μαγνητάκια για ψυγείο. Eπιστολή για γονείς και παλαιούς από A.Σ. (εκτύπωση αντιγράφων από Kων.Παπαμιχαλάκη?)Προσφορές από DJs (συνεννοήσεις: Nίκος Γεωργιάδης, Aγαμέμνων).Σχεδιασμός πρόσκλησης από Ίνα.2 τιμές προσκλήσεων: κανονική και για προσκόπους (2 είδη προσκλήσεων) Σημεία πώλησης προσκλήσεων: AltSys, Nαυσικά, κατάστημα Δ. Tσέγκα, Celliers.

Α' Συνάντηση διοργανωτών Χορού στις 15 Ιανουαρίου στο σπίτι του Νίκου Γεωργιάδη. Τρείς ώρες γόνιμης οργάνωσης μετά πίτσας. Στέφος Αλευράς, Ε.Αργυρού, Αντώνης Βουρεξάκης, Νίκος Γεωργιάδης, ΄Ινα Μελέγκογλου, Κωνσταντίνος Μουμούρης, Αγαμέμνων Μουρίκης, Αλέξης Τέρνερ, Εύα Τσαϊρίδη, Μαρία-Χριστίνα Τσεμάνη, Ηλέκτρα Φωτεινοπούλου,Νίκος Χαιρετάκης..

Επίσης έγινε Πίττα Συστήματος στην Λέσχη, ακολούθησε τσουλήθρα των Λυκόπουλων στην ράμπα εισόδου.

Ορειβατική 2007
Φέτος η ορειβατική έγινε στο βουνό Σμόλικα. Το κόστος 150 ευρω, περιέλαβε τη μεταφορά με το πούλμαν τρεις διανυκτερεύσεις και ένα γεύμα την ημέρα συν την καθιερωμένη ταβέρνα (φασολάδα). Η πορεία για το καταφύγιο είναι περίπου 2 ωρες και για την κορυφή 4 ωρες .
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗΣ

27 Δεκεμβρίου 3.00π.μ Αναχώρηση από την Λέσχη 12.00μ.μ. Άφιξη στο χωριό Παλιοσέλι 13.00μ.μ. Πορεία για καταφύγιο Σμόλικα 15.00μ.μ. Άφιξη στο καταφύγιο

28 Δεκεμβρίου Πορεία για την Δρακόλιμνη και για την κορυφή

29 Δεκεμβρίου 7.00π.μ. Αναχώρηση από καταφύγιο 10.30π.μ. Αναχώρηση με το πούλμαν για το Μπουραζάνι 13.00μ.μ. Φαγητό σε ταβέρνα στο Μπουραζάνι 15.30μ.μ. Αναχώρηση από το Μπουραζάνι 16.00μ.μ. Άφιξη στο χωριό Μολυβδοσκέπαστο 17.00μ.μ. Αναχώρηση από το χωριό Μολυβδοσκέπαστο 18.00μ.μ. Άφιξη στο χωριό Αηδονοχώρι

30 Δεκεμβρίου 8.00π.μ. Αναχώρηση από το Αηδονοχώρι 13.30μ.μ. Στάση στο Αιτωλικό για φαγητό σε ταβέρνα 18.30μ.μ Άφιξη στην Λέσχη12 Νοεμβρίου 2007 ΄Εγινε συνάντηση της ΄Ενωσης Παλαιών στην Λέσχη. Στέφος Αλευράς , Παντελής Γαγάνης , Κώστας Κυλίτης , Γιάννης Μαρκιανός , Αγαμέμνονας Μουρίκης , Ζαχαρίας Ντεπιάν, Γιώργος Τριανταφύλλου και ο Α/Σ Νίκος Χαιρετάκης που μας ενημέρωσε για το Σύστημα.

Δεν μας ικανοποίησε η διαμόρφωση του κέλυφους της καινούργιας δεκάκωπης βάρκας και παραγγείλαμε νέο, κατόπιν πρέπει να ντυθεί από πάνω με ξυλεία και να εξοπλιστεί. Προκηρύσσεται διαγωνισμός γιά να βρεθεί το καταλληλότερο όνομα. Οι σκηνές που έχουν τα παιδιά είναι κατάλληλες γιά διήμερες, αλλά γίνονται χαμάμ στους σαραντατόσους βαθμούς της κατασκήνωσης, τα παιδιά κοιμόντουσαν έξω !!

Τριτομαδίτες βοήθησαν να σβύσουν οι φωτιές στην Πάρνηθα (Ιούλιος 2007), καθώς και την αποκατάσταση των πυροπαθών στην Ηλεία (Αύγουστος 2007). Με την ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου ΣΕΠ 52-27/5/2008 ανακοινώνεται ότι θα τιμηθούν από το 3ο Σύστημα Λυκαβηττού οι : Αλευράς Στέφος, Ανδρεάδης Νίκος, Αρβανίτη Κατερίνα, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Σπηλιωτόπουλος Βασίλης, Τσέγκας Δημήτρης και Φωτεινοπούλου Ηλέκτρα.

Η 3η Κοινότητα πραγματοποίησε κινητή Κατασκήνωση στην Ισλανδία το καλοκαίρι 2007. ΑΚΑ Δημ.Τσέγκας, ΥΚΑ Εύα Τσαϊρίδη, Α/Ο Ηλέκτρα Φωτεινοπούλου, Κέλλυ Πολέμη, Νικόλας Δασκαλόπουλος, Ορφέας Φωτεινόπουλος, Διονύσης Καρβέλης, Ορέστης Διλιντάς, Κλειώ Πολί
Χρηματοδότησαν εν μέρει την εκδρομή κατασκευάζοντας και πουλώντας μπλούζες, σόρτς και καπέλλα με τον θυρεό. Είχαν την ευγένεια να ταχυδρομήσουν, γιά ευχαριστώ, φωτογραφία της δράσης σε όσους βοήθησαν. Αρχηγέ μου, κι άλλα τέτοια !