Λεύκωμα για τα 100 χρόνια της 3ης ΟΑΝ

Από Wikitriti
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

1913-2013 3η ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ - 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

Από email προς λίστες παλαιών και γονέων, 16 Ιουλίου 2014

Αγαπητοί Παλαιοί, Φίλοι και Γονείς,

Ύστερα από πολλούς μήνες προσπάθειας και συλλογής υλικού, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Λεύκωμα για τα 100 χρόνια της Ομάδας μας ολοκληρώθηκε και είναι διαθέσιμο προς παραγγελία. Το πρωτότυπο είναι ήδη στα χέρια μας και θα έχετε την δυνατότητα να το ξεφυλλίσετε όσοι από εσάς έρθετε στην Ερμιόνη το Σάββατο για την Μεγάλη Πυρά.

Η διαδικασία παραγγελίας είναι η εξής:

- Προπληρωμή μετρητών το Σάββατο ή την Κυριακή στην κατασκήνωση και δήλωση των στοιχείων σας.

ή

- Κατάθεση (το συντομότερο δυνατόν) με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό της ALPHA BANK με αριθμό 164002786002118 (IBAN GR82 0140 1640 1640 0278 6002 118) με αναγραφή του ονόματός σας ως αιτιολογία κατάθεσης. - Αποστολή με email του αποδεικτικού κατάθεσης στο dahome@otenet.gr (πολύ βασικό για να ξέρουμε ποιος βάζει την παραγγελία)

- Αναμονή μηνύματος email που θα αναγγέλλει ότι το Λεύκωμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή καθώς και τις διευθύσνεις από όπου μπορείτε να το παραλάβετε.

Το Λεύκωμα είναι σκληρόδετο, τετράχρωμο με γυαλιστερό χαρτί, αποτελείται από 192 σελίδες και περιέχει πάνω από 900 φωτογραφίες που καλύπτουν και τις 10 δεκαετίες της ζωής της 3ης ΟΑΝ.

Αρχικά είχαμε προβλέψει να περιέχει 120 σελίδες αλλά το υλικό, το οποίο μας πήρε πάνω από δύο χρόνια να συλλέξουμε, ήταν πολύ πλούσιο για να το περιορίσουμε. Όταν το κρατήσετε στα χέρια σας θα καταλάβετε τι εννοούμε. Η τιμή αυξήθηκε λίγο από αυτήν που αρχικά είχαμε ανακοινώσει αλλά πιστεύουμε ότι μιας και εκδίδουμε Λεύκωμα μία φορά τα εκατό χρόνια, άξιζε τον κόπο.

Το τελικό κόστος ανέρχεται στα 95 ευρώ για μαζική παραγγελία (ελάχιστη ποσότητα 50 τεμάχια, περιλαμβάνει έκπτωση 20%, ΦΠΑ και έξοδα μεταφοράς).

Την πρώτη παραγγελία θα την κάνουμε λίγο μετά την Πυρά. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να μαζέψουμε τουλάχιστον 50 προ-πληρωμές οπότε όσοι ενδιαφέρεστε φροντίστε να κάνετε την πληρωμή σας με έναν από τους τρόπους που αναφέρουμε παραπάνω.

Για όσους δεν ενσωματωθούν στις μαζικές παραγγελίες θα υπάρχει η δυνατότητα μεμονωμένης παραγγελίας απευθείας από τον εκδοτικό οίκο (BLURB Ολλανδίας) με χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας και αποστολή σε διεύθυνση που θα υποδείξουν. Όπως αντιλαμβάνεστε η τιμή "λιανικής” δεν περιλαμβάνει την έκπτωση και έχει ακριβότερα έξοδα αποστολής.

Σας θυμίζουμε επίσης ότι πέρσι κατά την διάρκεια του χορού για τα 100 χρόνια είχαμε συντάξει μια λίστα για τους άμεσα ενδιαφερόμενους στους οποίους θα στείλουμε και προσωπικό μήνυμα ενημερώνοντας τους για τις σχετικές διαδικασίες.

Ελπίζουμε να τα πούμε και από κοντά στην Ερμιόνη.

Με τριτομαδίτικους χαιρετισμούς

Δημήτρης Τσέγκας, Αρχηγός Συστήματος Ζάκης Ντε Πιαν, Πρόεδρος Ένωσης Παλαιών