Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ρολόι του Τρακάδα"

Από Wikitriti
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
 
(Συνέχεια ιστορίας)
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Πρόκειται στην πραγματικότητα για εξάρτημα της [[παλαιάς seagull]] το οποίο για αρκετά χρόνια βρισκόταν δεμενο στον κρίκο της παπαδιάς του Μάρκου.  Το εν λόγω εξάρτημα δεν αποχωριζόταν ποτέ τον κρίκο αλλά ούτε ο κρίκος αποχωριζόταν το εξάρτημα. Ζήσαν πολλά χρόνια μαζί και χάθηκε όταν ο Μάρκος έπαθε αβαρία στο Φάληρο από σοροκάδα.   
+
Πρόκειται στην πραγματικότητα για εξάρτημα της [[Παλιά Seagull|παλαιάς seagull]] το οποίο για αρκετά χρόνια βρισκόταν δεμενο στον κρίκο της παπαδιάς του Μάρκου.  Το εν λόγω εξάρτημα δεν αποχωριζόταν ποτέ τον κρίκο αλλά ούτε ο κρίκος αποχωριζόταν το εξάρτημα. Ζήσαν πολλά χρόνια μαζί και χάθηκε όταν ο Μάρκος έπαθε αβαρία στο Φάληρο από σοροκάδα.   
  
Είχε ονομαστεί "ρολόι Τρακάδα" γιατί ο πρόσκοπος Γιώργος Τρακάδας (φίλος του Γιόχαν Ρεϋμόνδου) είχε ένα ρολόι SANYO G-SHOCK που άντεχε κατασκηνωτικές κακουχίες (τρίψιμο καζανιώνε κοκ).
+
Είχε ονομαστεί '''ρολόι Τρακάδα''' γιατί ο πρόσκοπος [[Γιώργος Τρακάδας]] (φίλος του [[Γιόχαν Ρεϋμόνδος|Γιόχαν Ρεϋμόνδου]]) είχε ένα ρολόι SANYO G-SHOCK που άντεχε κατασκηνωτικές κακουχίες (τρίψιμο καζανιώνε κοκ).  Υποτίθεται πως σε κάποια ναυτική εκδρομή ο κυβερνήτης εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά του Γιώργου πήρε το ρολόι του και άρχισε να το χτυπάει στο κασάρο.  Κατά την παράδοση το εξάρτημα αυτό ήταν ό,τι είχε απομείνει από το ρολόι μετά από τα χτυπήματα του κυβερνήτη.

Τελευταία αναθεώρηση της 08:48, 23 Οκτωβρίου 2006

Πρόκειται στην πραγματικότητα για εξάρτημα της παλαιάς seagull το οποίο για αρκετά χρόνια βρισκόταν δεμενο στον κρίκο της παπαδιάς του Μάρκου. Το εν λόγω εξάρτημα δεν αποχωριζόταν ποτέ τον κρίκο αλλά ούτε ο κρίκος αποχωριζόταν το εξάρτημα. Ζήσαν πολλά χρόνια μαζί και χάθηκε όταν ο Μάρκος έπαθε αβαρία στο Φάληρο από σοροκάδα.

Είχε ονομαστεί ρολόι Τρακάδα γιατί ο πρόσκοπος Γιώργος Τρακάδας (φίλος του Γιόχαν Ρεϋμόνδου) είχε ένα ρολόι SANYO G-SHOCK που άντεχε κατασκηνωτικές κακουχίες (τρίψιμο καζανιώνε κοκ). Υποτίθεται πως σε κάποια ναυτική εκδρομή ο κυβερνήτης εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά του Γιώργου πήρε το ρολόι του και άρχισε να το χτυπάει στο κασάρο. Κατά την παράδοση το εξάρτημα αυτό ήταν ό,τι είχε απομείνει από το ρολόι μετά από τα χτυπήματα του κυβερνήτη.